Σουίτες

   

Η σουίτα "Stones" είναι μια σουίτα διακοσμημένη με γούστο, διαστάσεων 43 τ.μ και περιλαμβάνει μια κλιματοζόμενη κρεβατοκάμαρα με μεγάλο, King Size, κρεβάτι  με ανατομικό στρώμα και ένα ευρύχωρο, κλιματιζόμενο, στο οποίο μπορούν να φιλοξενηθούν άλλα 2 - 3 άτομα. 

    Το μπαλκόνι της κρεβατοκάμαρας είναι προσανατολισμένο στον βορρά και στην μπροστά αυλή με το πάρκινγ, στο οποίο είναι ιδανικό να κάθεται κάποιος της απογευματινές ώρες προστατευόμενος από την αυευθείας έκθεση στον ήλιο.

    Το μπαλκόνι του καθηστικού κοιτάει στον νότο και παραμένει σκιερό κατά τις πρωινές ώρες απολαμβάνοντας τη θέα στην πίσω αυλή και την πισίνα.

     Η ειδική μόνωση στους τοίχους και τα εερειακά τζάμια στα κουφώματα, συναντούν τα υψηλότερα στάνταρ στην ηχομόνωση και τη θερμομόνωση.

    Τουαλέτα με ντουζ, κουζίνα με κεραμικές εστίες και φούρνο μικροκυμάτων με κριλ διαθήθενται μαζί με όλες τις απαραίτητες συσκευές μαγειρεύματος, 43'' δορυφορική, smart, τηλεόραση στο σαλόνι, υψηλής ταχύτητας Wifi, 24/7ωρη παρακολούθηση από κάμερες ασφαλείας στο πάρκιγκ και τους κοινόχρηστους χώρους, και ιδιωτικό πάρκιγκ για όλες τις σουίτες, χρήση της πισίνας και των κοινόχρηστων χώρων, συμπεριλαμβάνονται στη βασική τιμή της προσφοράς μας. 

  H σουίτα "Stones" βρίσκεται στον πρώτο όροφο από ένα πολυτελές κτίριο στο κέντρο της Νικήτης Χαλκιδικής μόλις 400 μέτρα από το λιμάνι και την πρώτη οργανωμένη παραλία ενώ επίσης ο φούρνος, τα σούπερμάρκετ, το φαρμακείο, τα ιατρεία είναι σε μικρή απόσταση.

                                                                  Θα χαρούμε πολύ να σας φιλοξενήσουμε